FOTO. Soțul unei directoare din Primăria Constanța construiește un imobil pe malul lacului Tăbăcărie

Blocul de șase etaje se va construi între bulevardul Mamaia și lacul Siutghiol (foto: USR Constanța)

Soțul unei directoare din Primăria Constanța construiește un bloc de 6 etaje pe malul lacului Tăbăcărie. USR Constanţa a anunțat că se opune construcţiei.

”Noi prestăm servicii care răspund nevoilor, cerințelor și așteptărilor clienților în ceea ce privește calitatea și siguranța, cu scopul menținerii unui mediu curat. Acestea sunt cuvintele prin care, reprezentanții S.C. Oil Depol S.R.L. își prezentau pe scurt obiectul de activitate din care reiese clar grija față de mediul înconjurător. Trei ani mai tarziu, aceeași societate uită de grija față de mediu și începe construcția unui bloc cu 6 etaje exact în parcul Tabacarie, tăind copaci si distrugând spațiul verde. De menționat că S.C. Oil Depol Service S.RL. îl are ca și acționar pe Radu Merlă, nimeni altul decât soțul lui Ani Merlă, Director executiv în cadrul Primăriei Constanța. Domnul Merlă a desfășurat, de-a lungul timpului, mai multe contracte cu statul, unul dintre ele fiind prin firma Envirotech, firma care s-a ocupat de toaletele ecologice din oraș”, au anunțat reprezentanții USR.

În zilele următoare, USR Constanţa va acţiona pe toate căile în încercarea de a stopa construcţia imobilului.

Lucrările ar trebui să se încheie pe 2 octombrie 2019.

În 2016, Oil Depol SRL a avut o cifră de afaceri de 90.729.548 lei, un profit de 50.062.717 lei și 226 de salariați.

PS. Într-o variantă inițială, am scris că firma construiește un bloc „în parcul Tăbăcărie”. Construcția este, de fapt, pe malul lacului Tăbăcărie, în zona Lake View. Ni s-a atras atenția că spațiul nu reprezintă zonă propriu-zisă a parcului, în ciuda afirmațiilor celor de la USR.

3 comments

  • John Georges, Sr.

    Totul se va construi cu banii din contul lui Mazare?. Fostul primar ha?.

  • Pai ei fac legea. De ce nu se duce si la ei organele de control? Curtea de conturi sa vada cum s-a hotarat sa se deea terenul si DNA-ul?

  • Conteaza ca e in parc sau langa lake view ? Maine poimaine or sa zica ca se construieste langa city park mall, nu in parc. Ne mananca ciuma rosie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.