FOTO+VIDEO. Ce a rămas în urma incendiului devastator din Medgidia

incendiu medgidia

Astăzi, 09 februarie 2018, în jurul orei 06.00 dimineața, un incendiu puternic a avut loc la Baraca H2 situată pe strada Poporului nr.1, din municipiul Medgidia. Opt autospeciale de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentelor de Pompieri Medgidia, Cernavodă, Palas și Constanța ale ISU Dobrogea și 40 de pompieri au intervenit la fața locului, lichidând incendiul în aproximativ șapte ore.

Din primele informații, incendiul a izbucnit de la o sursă de foc legată de un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

De asemenea, la eveniment au mai fost prezente două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției Locale și Poliției Naționale.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, 11 gospodării în care locuiau 18 familii (43 de persoane), au fost complet distruse. Dintre acestea, trei imobile sunt în proprietatea administrației publice locale, restul de opt fiind proprietate personală.

Iată ce a rămas în urma incendiului.

Autoritățile locale au dispus cazarea temporară a trei familii, în două garsoniere și un apartament, restul familiilor nesolicitând ajutor din partea autorității locale.

În urma evaluărilor efectuate de membrii Comitetului pentru Situații de Urgență, Primăria Municipiului Medgidia va suporta din bugetul local, adică din banii plătiți de toți locuitorii orașului, cheltuielile necesare reabilitării locuințelor afectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *