FOTO+VIDEO. Incendiu la City Park Mall

incendiu la city park mall

Un incendiu a izbucnit la City Park Mall din Constanța, miercuri seară.

Toți oamenii aflaţi în centrul comercial au fost evacuaţi. Este vorba mai ales de cei care erau în incinta cinematografului, care era deschis.

Din câte se pare, incendiul a izbucnit la magazinul de haine Benetton.

Mai multe echipe ale ISU Dobrogea au ajuns la fața locului. Printre ei se alfă atât șeful ISU Dobrogea, cât și adjunctul.

UPDATE ora 23.15. Focul nu a fost încă lichidat. Pompierii intră să-l stingă, dar ies sufocați de fum și alți colegi le iau locul.

UPDATE ora 23.21. Un pompier al City Mall, de la serviciul privat pentru situații de urgență, a fost rănit ușor și primește îngrijiri medicale. Nu este însă afectat de incendiu, ci s-a rănit la mână când încerca să manevreze un fier.

UPDATE 23.25. „Mall-ul are autorizație de securitate la incendiu”, spun reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE 23.40. Iată ce spun reprezentanții mall-ului:

„Incendiul a izbucnit in unul dintre spatiile comerciale din cadrul City Park, in afara programului de functionare a mallului, dupa ora 22.00, in acel moment singurii clienti prezenti in centrul comercial fiind in incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranta ale centrului comercial au functionat corespunzator, alarma de incendiu declansandu-se imediat, iar echipa mall-ului a reactionat prompt in sesizarea autoritatilor si evacuarea in siguranta a clientilor. Incendiul a fost stins in scurt timp. Mentionam ca nicio persoana nu a fost pusa in pericol. In acest moment, ne asiguram ca toate masurile sunt luate pentru ca centrul sa-si poata primi maine clientii in conditii optime. Siguranța clienților City Park este o prioritate pentru noi, astfel că reprezentanții centrului comercial vor continua să monitorizeze toate aspectele care țin de protecția celor care îi trec pragul.”

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.