FOTO+VIDEO. O șoferiță a lovit 10 mașini și un stâlp

Șoferița cu Audi Q7 a făcut praf mașinile

O șoferiță a reușit să producă un accident cum rar se poate vedea.

Aceasta a lovit 10 mașini, dar și un stâlp, pe care l-a rupt practic și care se ține numai în cabluri.

Accidentul s-a produs în orașul Constanța, în zona gării. Șoferița conducea un Audi Q7 și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului. Din primele informații, se pare că avea viteză foarte mare.

Femeia are 57 de ani. O cheamă Nicoleta Dogărescu. Nu era băută.

La fața locului au ajuns pompierii și Ambulanța. Nimeni nu a fost rănit grav, dar șoferița a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Iată ce spune, oficial, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța despre accident:

„La data de 13 februarie a.c, ora 01.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, unde o femeie, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiu, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ferdinand. Femeia ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton de pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior răsturnându-se și avariind nouă autoturisme, parcate în dreptul unui imobil de pe bulevardul 1 Decembrie. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. În cauză, a fost întocmit dosar penal.”
 

P.S. Într-o primă variantă a știrii, a apărut informația că șoferița acea 37 de ani. Potrivit poliției, aceasta are 57 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *