George Vișan, deputat PSD, a participat la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre

george visan

George Vișan, deputat PSD de Constanța

Deputatul PSD George Vișan a participat, în perioada 28-30 noiembrie 2017, la Kiev, la cea de-a 50-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

Sesiunea plenară, care a avut în atenție tema de dezbatere „Dezvoltarea cooperării economice în contextul crizei de securitate în regiunea Mării Negre”, a fost deschisă de Andriy PARUBIY, Președintele în exercițiu al APCEMN și Președintele Radei Supreme a Ucrainei.

Am venit aici pentru a discuta despre potențialul economic al regiunii Mării Negre. Considerăm că este nevoie de soluții pașnice și negocieri intense în privința tuturor conflictelor din această zonă deoarece acestea afectează grav atractivitatea pentru investitori și încrederea pe termen mediu și lung a mediului de afaceri de a se angaja în proiecte economice majore în regiune”, a precizat George Vișan.

La reuniune au fost prezente delegațiile naționale din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Serbia, Turcia și Ucraina.

Din delegația Parlamentului României la APCEMN au făcut parte deputat Roberta Alma Anastase, șefa delegației, și deputați Constantin-Cătălin Zamfira, George-Gabriel Vișan, Virgil-Daniel Popescu și István-János Antal, membri ai Adunării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *