Horia Constantinescu către Decebal Făgădău: „Mai periculos rămâne un personaj suit pe piedestal și interesat doar de soclu, nu și de cei care l-au urcat acolo!”

Horia Constantinescu și Decebal Făgădău

Horia Constantinescu și Decebal Făgădău

Horia Constantinescu, comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, a lansat un atac fără precedent asupra primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

„Jocurile sunt periculoase, dacă sunt neîntreținute, dar mai periculos rămâne un personaj suit pe piedestal și interesat doar de soclu, nu și de cei care l-au urcat acolo!”, îi transmite acesta.

Reacția șefului CJPC vine după ce l-a invitat oficial pe primarul orașului la un dialog despre locurile de joacă din municipiu. Luni este ultima zi când edilul se poate prezenta la sediul CJPC.

„Dacă nu va veni, cu siguranță Primăria Constanța va fi amendată”, a spus Horia Constantinescu.

„În interior sau în afară, domnul Făgădău nu are nicio reacție! Nu găsesc nicio cale de a ajunge la un dialog!”, a mai spus Constantinescu.

„Reactia domnului primar fagadau (am uitat sa pun majusculele) pare desprinsa din bancuri: „- Auzi draga, il spalam, sau facem altul?!”

 

Are mai multe conotatii periculoase:
1. Cine si cum le-a construit?! Aveau service inclus?! S-au cheltuit bani pentru intretinerea lor?!
2. Pana la urma ale cui sunt?!
3. Cate?! Ce inventar trebuia inlaturat si care reparat! Pana la urma reprezinta banul public!
4. Invatam si noi cateva acte normative?! Respectati sau nu GUVERNUL ROMANIEI, prin ANPC, sau doar va luati jucariile si fugiti la alt nisipar?! (Asta ca sa ramanem in zona bancurilor)
5. Pana la ACELE locuri de joaca, copiilor care nu au posibilitati, ce le ramane?! Privitul pe geam, ca al fetitei cu chibrituri?!
6. Ca este greu sa purtati un dialog?! Stiti ca invitatiile noastre sunt obligatorii, iar eu nu va pot lasa sa creati un precedent periculos pentru CJPC Constanta, sau chiar ANPC!”, a mai spus Horia Constantinescu.

One comment

  • CETATEANCONSTANTEAN

    Foarte bine îi face domnului Primar PSDist, asta v-a trebuit constantenilor cand ati votat iar acelasi partid, credeam ca sunteti dornici de schimbare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.