Horia Constantinescu oferă 1.000 de euro pentru informații despre pedofilul din lift

pedofil

Polițiștii din Sectorul 6 al Capitalei sunt în căutarea unui pedofil care a agresat sexual doi copii, în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Camera video din lift a surprins momentul.

„Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere vă aducem la cunoştinţă faptul că în cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, transmite Poliția.

Copiii agresați sunt frați – o fetiță și un băiat, de 5, respectiv 9 ani. Cei doi ar fi plecat, vineri dimineață, singuri la o cunoștință. În lift, împreună cu ei, a urcat un bărbat, care i-a pipăit și sărutat.

Bărbatul a urcat cu copii până la etajul 8, apoi a coborât imediat singur.

Horia Constantinescu, comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, a anunțat că oferă 1.000 de euro celui care aduce informații despre identitatea agresorului.

„Haideti sa strangem o suma, premiu pe capul dementului PEDOFILUL DIN LIFT! Pun 1000 EUR in mana celui care furnizeaza informatia!”, este mesajul lui Horia Constantinesc.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat pentru Digi24 că cei care îl recunosc pe bărbat în imagini sau știu despre cine este vorba sunt rugați să apeleze 112.

Deocamdată Poliția Capitalei nu are la cunoștință dacă bărbatul suspectat este cunoscut ca fiind un agresor.

Vă recomandăm și:

Poliția Română, anunț important despre pedofilul din lift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.