Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța, sărbătorește Ziua Națională în București

horia tutuianu psd

Horia Țuțuianu, președintele CJC, în București, alături de o parte din PSD Constanța (foto: Facebook/Mirela Matichescu)

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, va participa, cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale, la manifestarile organizate la Arcul de Triumf din Bucuresti. Marius Horia Tutuianu va fi prezent la parada militara, dar si la evenimentele organizate de Ziua Nationala.

Romanii sarbatoresc la data de 1 decembrie 2017 implinirea a 99 de ani de la Unirea principatelor Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Aceasta zi de 1 decembrie are o însemnatate deosebita pentru romani si a fost declarată Zi Nationala in anul 1990.

Ziua de 1 decembrie este o zi plina de semnificatie pentru noi, romanii! Este momentul in care romanii si-au castigat independenta prin lupta. Unirea din 1918 reprezinta momentul cel mai important al poporului nostru pentru ca este momentul reunirii tuturor romanilor in acelasi stat. Avem datoria morala sa nu uitam niciodata sacrificiile facute de inaintasi. In acelasi timp, sunt convins ca vom reusi sa transmitem generatiilor viitoare respect fata de eroii nationali”, a subliniat presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu.

Alături de el se află și alți membri importanți din PSD sau din CJ, cum ar fi administratorul public al județulul Constanța, Lucian Lungoci, administratorul RAJDP și secretar general al PSD Constanța, Gheorghe Donțu, șeful organizației de seniori a PSD Constanța.

Presedintele Consiliului Judetean, Marius Horia Tutuianu, transmite tuturor constantenilor La multi ani, constanteni! La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 

Agenția News.ro notează că mai multe sute de oameni au sosit cu autocarele în Capitală, vineri dimineaţă, aduşi de mai multe organizaţii PSD din ţară, pentru a participa la ceremoniile care vor avea loc de Ziua Naţională la Arcul de Triumf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *