Imagini de la accidentul de pe bd. Aurel Vlaicu. Atenție, vă pot afecta emoțional. VIDEO

O cameră de supraveghere a surprins imagini de la accidentul de pe bd Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în care au fost rănite 4 persoane și un tânăr a murit.


Accidentul s-a produs la ora 21.40, când G.C.-R., în vârstă de 27 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, dinspre podul IPMC catre strada Cumpenei, iar la intersectia cu strada Petre Poni a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment in care a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat avarierea grava a autoturismului Mazda, care s-a rupt in două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul producerii accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu de unde a chemat un echipaj de ambulanţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.