Încă o minciună a primarului Decebal Făgădău. Nu vrea sau nu poate să se țină de cuvânt?

caudella

Strada Eduard Caudella. Fotografia este făcută în ziua în care ar fi trebuit să fie asfaltată.

Dacă aș fi pus câte un pariu că fiecare promisiune a lui Decebal Făgădău nu se va adeveri, aș fi fost bogat. Cea mai nouă dovadă a venit chiar azi, 15 septembrie. Astăzi era data la care ar fi trebuit să avem asfalt pe una dintre străzile municipiului, Eduard Caudella. Este o arteră importantă, care face legătura între Baba Novac și Inel II. O stradă pe care locuiesc sute de oameni.

Pe 24 mai, Decebal Făgădău spunea așa (ca să nu fim acuzați de subiectivism, am folosit un citat al colegilor de la Observator.ro):

„Aşa cum am promis, am început asfaltarea în cartierele Compozitori, Baba Novac şi Palazu Mare. Până pe 15 septembrie, finalizăm tot ce ne-am planificat.”

Tot 15 septembrie a spus Decebal Făgădău în campania electorală, în prima conferință de presă din modernul său sediu de campanie.

Evident, nimeni nu se mai aștepta să se țină de cuvânt, mai ales după ce nici primele cinci străzi nu au fost asfaltate la termen. Vă reamintesc, soluția găsită de Primăria Constanța a fost să șteargă pur și simplu data de finalizare a lucrării de pe panourile de informare.

Iată ce scria TV Neptun pe 18 august:

”Metodă de tot râsul folosită de angajaţii Primăriei Constanţa. Pentru că au fost criticaţi pe Facebook că nu au asfaltat zeci de străzi promise înainte de alegeri, aceştia au încercat să ascundă gunoiul sub preş. În loc să se apuce de lucrări, drumarii au şters data finalizării lucrărilor de pe panourile care anunţau ambiţios că străzile vor fi gata pe 15 august. Încă din primăvară, primarul Decebal Făgădău spunea că până de Sfânta Maria se va turna un prim strat de asfalt. Câteva alei au fost abia pietruite, iar cele mai multe sunt în continuare ca la ţară, nişte uliţe de pământ.”

Îi reamintim primarului că a făcut promisiuni și că, datorită lor, a fost ales în funcție. Oamenii nu au răbdare să aștepte patru ani de zile să vadă dacă se ține de cuvânt.

Decebal Făgădău a mințit, asta este clar. Se pune întrebarea: de ce nu a făcut ce a promis? Pentru că nu vrea sau pentru că nu poate. Nu cred că nu vrea, ar fi împotriva oricărei logici. Răspunsul, din păcate, este simplu și dureros: nu poate. Decebal Făgădău nu este primarul pe care îl așteptau mulți, care pune lucrurile în mișcare. Din păcate pentru noi, constănțenii, este primarul care promite și nu face. Și cel mai grav este că nici nu comunică. În ciuda insistențelor (mai adresăm o rugăminte pe această cale) nu ne-a spus de ce a fost depășit termenul. Angajații biroului de presă sunt plătiți degeaba, nu știu niciodată să răspundă la o întrebare.

Oare și pe primarul Decebal Făgădău îl plătim degeaba?

One comment

  • de ce nu pot fi pedepsiti cei ce mint in campanie ?nu pot fi considerate declaratii mincinoase ?noi santem de vina ca nu mergem la primarie sa-i strigam ” mincinosule” !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *