Liberalii au luat astăzi două decizii importante

gheorghe-dragomir

Membrii Comitetului Județean Executiv și cei ai Comitetului de Coordonare Județean ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, întruniți în ședință astăzi, 27 februarie a.c., au luat două decizii importante.

Aceștia au validat, cu unanimitate de voturi, propunerea Comitetului de Unificare al PNL ca președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, să fie candidatul partidului la președinția Consiliului Județean Constanța. Decizia membrilor celor două forumuri de conducere va fi supusă spre aprobare Biroului Politic Național al PNL care se va reuni luni, 29 februarie a.c., începând cu ora 13.00.

De asemenea, a fost validată și solicitarea președintelui organizației municipale PNL Constanța Vergil Chițac privind modificarea componenței BPM și a Comitetului Local Executiv, ca urmare a deciziei de deschidere a partidului către societatea civilă.

Pe ordinea de zi a ședințelor CJEX și CCJ ale PNL Constanța s-a mai aflat și propunerea de cooptare în Comitetul Județean Executiv a președintelui organizației municipale PNL Constanța Vergil Chițac, candidat la alegerile locale pentru Primăria Constanța.

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.