Mai are PSD bărbați cu sânge-n vene?

Din postura de ziarist ajungi să cunoști politicienii dincolo de imaginea lor de la televizor. Ajungi să știi că în orice partid sunt oameni valoroși și lichele. Orice partid, fie că vorbim de PSD, PNL, PMP, etc. Dincolo de doctrina politică pe care o îmbrățișează, sunt oameni cu un background educațional valoros, sunt persoane inteligente și – deși aici am ceva dubii – sunt și unii care nu doresc să dea foc la țară pentru interesul lor personal. Sau, mai rău, pentru interesul șefului lor sau al unui grup infracțional.

Știu toate astea și totuși nu văd pe nicăieri, zilele acestea, bărbații din PSD. Cu excepția notabilă a lui Mihai Chirică, vicepreședinte PSD la nivel național și primarul Iașiului. El a cerut ”de urgență” retragerea ordonanței și a anunțat că, dacă nu se va întâmpla așa, va ieși în stradă. A mai spus ceva interesant. ”Mai sunt și alții care gândesc la fel ca mine, dar nu-mi cereți să dau nume”.

Partidul este un organism viu, în care lupta pentru putere este nu numai inerentă, ci și încurajată sau încurajabilă, în momente când există derapaje. Și astfel de derapaje avem acum. Nu toți pesediștii sunt de acord cu ordonanța de modificare a Codului Penal, nu toți sunt de acord cu grațierea. Sunt printre ei mulți oameni cinstiți, care și-au educat copiii să fie onești, care le văd acestora viitorul în România, nu peste hotare, cei care cred în muncă, nu în șmenuri.

Oamenii aceștia tac. Repet, cu excepția primarului din Iași.

Toți sunt prizonierii vrajei lui Dragnea? Mai are PSD bărbați cu sânge-n vene?

One comment

  • Mungiuri Gheorghe

    Către Domnul Director de la confort Urban . Pe strada Constantin Bobescu in porțiunea de la nr.90 până la str. Baba Novac este necesara scurgere pluviala reală întrucât zona are o acumulare masiva de apa pluviala și blocurile sunt construite cu parcări subterane fara scurgeri in care se acumulează apa de ploaie și mai grav din canalizări care refulează întrucât nu au fost concepute la adâncimea corespunzătoare eliminării apei ,și diametru corespunzător de preluare a debitului de apa de la blocuri . Provizoriu de poate da o panta gravitațională străzii către str. Baba Novac. Noi am amenajat o pompa pentru eliminarea apei din subsol dar nu avem unde sa o deversam . O dam in stradă și vine innapoi.Mentionez că pe vreme ploioasă in subsol intra apa uzată cu dejecții venita din canalizarea străzii. Vă rugam insistent rezolvarea canalizării străzii Constantin Bobescu și asfaltarea .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.