Mai multe mașini parcate pe trotuar au fost vandalizate. Cum comentați?

masini vandalizate

Mașinile vandalizate erau parcate în zona Macul Roșu din Constanța (foto: Facebook/Lupu Radu)

Mai multe mașini parcate pe trotuar au fost vandalizate de persoane necunoscute. Acestea au smuls, pur și simplu, ștergătoarele autoturismelor, provocând ceva pagube. Nu sunt foarte importante ca valoare, dar sunt totuși pagube pentru care oamenii trebuie să scoată chiar și câteva sute de lei din buzunar.

S-a întâmplat în zona Macului Roșu din municipiul Constanța, la primele blocuri spre Brotăcei, iar imaginile au fost publicate pe Facebook, de către utilizatorul Lupu Radu, pe pagina Parchez ca un bou.

După postarea fotografiilor, părerile au fost împărțite. Unii dintre cei care au comentat au spus că, dacă i-ar prinde pe făptași, și-ar face singuri dreptate, alții i-au criticat pe șoferi pentru că au parcat neregulamentar, blocând trotuarul. Într-una din imagini se vede chiar cum o femeie plimbă un căruț pe stradă.

masini vandalizate

Ambele tabere par să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește două lucruri: constănțenii nu au unde să-și parcheze mașinile și poliția nu face mai nimic în astfel de cazuri.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *