Marian Crușoveanu, consilier județean PNL, cere prioritizarea investițiilor. Mai bine toalete în școli decât festivalul vinului

maian crusoveanu

Marian Crușoveanu, în timpul unei ședințe de consiliu județean (foto: Constanța 100%)

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța de astăzi, 14 februarie a.c., au fost introduse spre aprobare, printre diverse alte proiecte, bugetele mai multor instituții locale finanțate de CJC.

Marian Crușoveanu, consilier local PNL, a atras atenția că pe lista de investiții promovate de Consiliul Județean Constanța pentru instituțiile aflate în subordine am regăsit mașini de spălat în valoare de 22.000 euro bucata (marca Miele fiind una exclusivistă, de lux) sau organizarea Festivalului Berii și a Festivalului Vinului Dobrogean, în valoare de 250.000 euro.

„Propunerea noastră, a consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal, a fost aceea de prioritizare a finanțării altor proiecte, cu adevărat necesare și urgente pentru județul Constanța. Mă gândesc aici la proiectul „Nicio școală fără toalete” prin care propunem ca unitățile de învățământ să renunțe la vechile haznale din cauza cărora mulți copii au avut de suferit sau la promovarea unui proiect privind achiziționarea de incubatoare pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. De asemenea, Consiliul Județean Constanța ar putea demara un proiect privind întocmirea de cadastre pentru toate drumurile județene, peste 85% dintre drumurile județene neavând, la această dată, cadastru, atât de necesar pentru accesarea de fonduri europene!”, a declarat Marian Crușoveanu.

În opinia sa, acestea sunt doar o mică parte din exemplele utilizării eficiente a fondurilor Consiliului Județean Constanța, despre care spune că au fost irosite astăzi pe activități și proiecte care din păcate nu aduc niciun beneficiu concret și de durată locuitorilor județului Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *