Mariana GÂJU NU merită pensie specială (rezultate sondaj)

mariana gaju

Mariana Gâju, primărița din Cumpăna

Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, nu merită pensie specială. Acesta este rezultatul sondajului realizat de către echipa Constanța 100%, pe site-ul propriu.

Sondajul vine după ce primărița a declarat că dorește pensie specială pentru a se simți demnă.

„Vrem ca și pensia, după ce o viață ți-ai pus-o în slujba comunității, să-mi redea demintatea”, a spus Gâju.

La sondajul inițiat de noi au răspuns 552 persoane. Am blocat votul multiplu, așadar nu s-a putut vota decât o singură dată. Oamenii au răspuns la întrebarea:

Merită primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, pensie specială?

  • 62% au spus că NU merită (344 voturi)
  • 21% au spus că preferă să-și dea DEMISIA (116 voturi)
  • 17% au spus că merită (92 de voturi).

În total 83% dintre respondenți nu sunt de acord ca Mariana Gâju să primească pensie specială.

Din informațiile noastre, angajații primăriei au fost „îndemnați” să voteze cu „DA”. Cu toate acestea, procentul lor este cel de mai sus.

Cititorii noștri au lăsat sute de comentarii la articol, pe paginile de Facebook. Vă prezentăm mai jos unele dintre ele. Unele nu pot fi redate din cauza limbajului licențios. Precizăm că, pentru a nu fi acuzați de subiectivitate, nu am editat comentariile, ci le-am preluat exact în forma în care le-am găsit, pe site și Facebook, de aceea unele dintre ele pot conține erori gramaticale.

Această muiere imposibilă are un inepuizabil rezervor de tupeu nesimțit!Nu numai ca nu merită ceva special,inclusiv pensia numită așa,ba,mai mult,ar trebui sa își dea și demisia din demnitatea publică pe care o dezonorează!RUȘINE,MADAM GÂJU!

Tupeu de comunisti, bolsevici. Jupoaie oamenii sa traiasca ei bine.Huoooo, in gat sa va stea!

Am inteles ca a facut minuni din Cumpana.
Poate ca merita

Minuni? :))) E o minune sa fii primar de 18 ani si comuna este una saraca, cu strazi neasfaltate, cu multe probleme.

Chiru Vali Nu. Nu ii ajunge Cat a furat. 5. Loturi a câte 500 mp. La Delsole Vila la.2 Mai. La Eforie Nord. Etc ……

Andrei Lucretia La drumurile și trotuarele care sunt nu merita.o comuna european adevărată țigănie arată foarte urit

Militaru Nicusor Daniel Merita

Liliana Teodor NU NU NU. Cand o sa aiba grija de comuna și de locuitorii comunei poate.

Mirela-Roxana Nita Nici un politician nu merita pensie speciala 😠.

Lavi Lavinia Cine ajunge la ciolan tot roade si nu se mai satura! !!

Smith Jhones Edward Ce a făcut special? Doar se fălește ca și-a făcut datoria… sa i se dea atunci când într-adevăr se vede … când o arată com Cumpana cu adevărat bine…

Veronica Zbercea Ichim Poate??doar atunci când va arată Cumpăna cu adevarat comună europeană ,toate strazile sa fie asfaltate cu canalizare si trotuare plus iluminatul public.Doar atunci poate sa merite pensie specială!

Roberto Postelnicu Cine nu traieste in Cumpana si nu are un pic de discernamant spune DA. Cine locuieste si ii asculta discursurile autoritare si replicile ca pe vremea ….. se ajunge pana la te obigam NU(obligat conform legilor ei)

Stefan Leu Nuuuuuu claaaar!

Chiselenco Mariana Nici un primar sau alt ales nu merita pensie speciala pentru ca fac (sau nu ) munca pentru care sunt deja platiti . Daca ei merita pensie speciala atunci , de ce n-ar merita si un miner , sau un doctor , sau un profesor , etc. ?

Chiru Vali Când trec prin alte localități Și îmi pare Rău că Trăiască in Satu asta Cumpăna

Dan Radu Daca va pare rau ca v-am ales in fruntea COMUNITATII va puteti da demisia .Daca va -ti pierdut DEMNITATEA pentru faptul ca v-am ales sa ne reprezentati atunci lasati pe altcineva care poate sa-si pastreze demnitatea…DAR GREU VOM GASI UN ALT PRIMAR PE MASURA DUMITALE .Noi nu va putem da pensia aceia dar RESPCT….DA.

Lungu Cristian Valentin Nimeni nu merita… Exact cum a declarat și Traian Băsescu

Gigi Smen De aia avem impozite mai mari ca la Constanța…ca sa câștige Catanga 11 000 lei/luna.Pai la salariul ăsta mai vrea demnitate,nu-i crapă deloc obrazul de rușine…sunt născut și crescut în Cumpăna dar am ajuns sa îmi fie o scarba/lehamite de ea

Ion Coman Nu sunt deacord cu pensiile speciale deoarece. Primari sunt aleși de popor salarile leviau din sufletul Primăriei ai apoi cei care au muncit în CAPsau IAS au pensiile de mizerie nu depășesc 1000 de lei ai ei cer pensiunea speciale sa le fie rușine

Daniel Chisalita A pierdut demnitatea? Notorietate și avere din ce funcție a făcut? Postul ia adus destule satisfacții personale și foloase necuvenite. Se victimizează. A fortato cineva? Este liberă sa renunțe. Cred ca avem destui oameni capabili dar care nu ies în fata din varii motive

Stefan Selest Pe bune oare părinti noștri nu merită pensii speciale la cat au muncit ? De ce au bătrînii pensii de mizerie ? Din cauza că dăm pensii speciale si nu mai este buget !

Chiru Vali Alți primari nu ies sa ceara pensi mari. Ea e tare in gura. Așa Prostește pe Prostimea care o votează.

Chiru Vali Acum o vedeți pe străzi. Ia să vedeți când se apropie alegerile cu se plimba cu cei care o ling in fund Sa cerească voturi

Mihai Eky A obligato cineva sa fie primar ?

Nana Bodnar Ne spuneți ce ști făcut în șapte mandate pentru locurile unde administrati iar locuitorii sunt mulțumiti și ei vor vor hotărâ.

Doina Agoston Nesimțita , atunci vrem toți pensii speciale, după 40 de ani în sănătate , zi și noapte !

Carmen Stela Este destul de trist dacă recunoaşte că şi-a pierdut demnitatea. Poate ne spune şi cum s-a întâmplat ?

Florin Pricop Un primar trebuie să fie primul gospodar al localității respective, numai că la noi este primul hoț,primul cerșetor și peste toate astea se mai crede și vreun soi de dumnezeu,un primar nu este decât un angajat la stat cu răspunderi mai mici sau mai mai putin.

Ungureanu Doru-Viorel Dacă ai fost primar,sigur nu ai fost Hristos pe pământ.Nu au furat suficient și mai vor și pensii speciale,atunci la mineri ce le dăm?

Mirel Zack astia or sa ceara o lege sa traiasca 150 de ani, sa aiba timp sa cheltuie banii furati!

Maria Dobrin Munca este sub demnitatea acestei doamne și de aceea nici nu a făcut nimic pentru comunitate!
Pentru aceasta doamna primar trebuie recompensată cu pensie specială!!!!

Carmen Zamfira Cind vezi ca niste nesimtiti care nu fac absolut nimic vor mariri de salatii si pensii iti vine sa iti iei lumea in cap ,dar sunt atitea lucruri de facut in tara asta minunata

Bobarniche Alexandru In multe tari funcția asta e voluntara fără salar și in multe locuri fără sediu. Asta înseamnă sa te pui in slujba comunitatii

Lilia Graur Orice ai face, oricâți bani ai primi, demnitate n-o să ai în veci.

 

Elisabeta Mikos Cata NESIMTIRE!

Mircea Ţăranu Demnitatea, marfă de vânzare.

Mihaela Alina Roman Dirmon Vor exagerat si noi le permitem

Aurora Enache Demnitatea o ai sau nu. In niciun caz nu ti-o da valoarea pensiei.

Michael Wambach Saracuta de ea ! A transpirat de atata munca .Vrea pensie speciala ! Mai mai mai !ce alesi speciali avem !

Stan Gheorghe Cata nesimtire!Dar ne mai mira ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.