Mariana Gâju, PSD: „Femeile fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică întregii omeniri”

Mariana gaju, cumpanaMariana Gâju, primărița din Cumpăna și președintele Organizației Județene a Organizației Femeilor Social Democrate Constanța, a anunțat că circa 800 de femei din PSD Constanța vor petrece împreună Ziua Internațională a femeii.

Comunicarea primăriției începe un cu un citat din Mahatma Gandhi (adevăratul său nume este Mohandas Karamchand Gandhi și este considerat părintele independenței Indiei și inițiatorul mișcărilor de revoltă nonviolente):

Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de credinţă şi cunoaştere.”

De fapt, citatul acesta apare numai în limba română. Probabil este o traduce nereușită a unuia din engleză, care sună așa, în original:

„To call woman the weaker sex is a libel; it is man’s injustice to woman. If by strength is meant brute strength, then, indeed, is woman less brute than man. If by strength is meant moral power, then woman is immeasurably man’s superior.” Sursa: AICI.

Mariana Gâju spune că femeia este benefică întregii omeniri.

„Femeia face lumea. Ea este suverană: nimic nu se face decât prin ea și pentru ea. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, femeile fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică întregii omeniri. Pentru toate doamnele si domnisoarele, timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de primavara pentru a le aduce un omagiu. Vom sărbători Ziua Internațională a Femeii într-un cadru festiv, la restaurantul ”Dorna” din stațiunea Mamaia, sambata, 3 martie 2018, începând cu ora 13.00, impreuna cu aproximativ 800 de doamne și domnișoare, care vor participa la o petrecere cu muzică, dans și multe surprize.”, a mai spus Mariana Gâju.

P.S. Cacofonia din titlu nu ne aparține.

Vă recomandăm și:

Cumpăna, condusă de 18 de ani de primărița Mariana Gâju, PSD, a devenit o comună săracă. Vezi o comparație cu Șelimbăr, Sibiu

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, vrea pensie specială, ca să i se redea „DEMNITATEA”

Copii abandonați, botezați la Cumpăna. Mariana Gâju le-a dăruit icoane

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, s-a dus în Germania să încerce să rezolve problemele climatice ale Terrei

Primăria Cumpăna confundă mall-urile de cumpărături cu molurile portuare. De ce s-a dus Mariana Gâju în China

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.