Mihai Petre: „L-am crezut mai bărbat pe Radu Mazăre”

mihai petre

Analistul politic Mihai Petre (stânga), în platoul Dobrogea TV

Mihai Petre, analist politic și ex-candidat la Primăria Constanța, a declarat, într-o emisiune la Dobrogea TV, că nu se aștepta ca Radu Mazăre să plece din România.

„Eu l-am crezut mai bărbat pe Radu Mazăre. Asta e. Fiecare, cu spectrul gratiilor, își găsește slăbiciuni și reacționează într-un fel sau altul. Eu înclin însă să cred că Radu Mazăre n-a plecat din țară întâmplător și dacă a plecat, a avut un sprijin. Din păcate, nu din partea statului paralel, ci oficial. E greu să pleci în Madagascar pe 24 decembrie, știind că trebuie să fii pe 30 înapoi”, a spus analistul politic Mihai Petre.

Acesta spune că cineva ar fi trebuit să facă o monitorizare.

Vă recomandăm și: Radu Mazăre, rege în Madagascar. Are mai mulți bani gheață decât câștigă un localnic în 974 de ani

„Mi se pare trist că după Omar Hayssam, care a fugit cum a fugit, după Puiu Popoviciu, care este bine mersi, oameni care lasă în spate ruine întregi, căci Radu Mazăre lasă în spate un oraș afectat după o guvernare de 14 ani de zile, să plece bine mersi și să nu-i întrebe nimeni nimic. Nu e normal și este o palmă pe obrazul doamnei Carmen Dan, ministru de interne, o pată pe orbazul PSD, că guvernează o țară din care, iată, fug posibili infractori, și nu în ultimul rând o pată și pe serviciile care poate ar trebui să fie un pic mai atente”, a mai spus Mihai Petre.

Acesta a spus că orașul Constanța are foarte multe probleme, foarte multe bombe amorsate, lăsate de Radu, care trebuie să fie dezamorsate.

Vă recomandăm și: Mesajul lui Radu Mazăre, după ce a fugit din România

„În același timp, când știu ce s-a întâmplat în oraș, care este prejudiciul, cel puțin din terenurile care au fost retrocedate, mi se pare cel puțin strigător să nu recuperezi acest prejudiciu care ne afectează pe noi toți constănțenii. Rămâne de văzut dacă România va demara procedurile și îl va aduce acasă pe Radu Mazăre”, a conchis Mihai Petre.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.