Năvodari – promenadă de 5 milioane euro

Administrația orașului Năvodari a reușit să obțină cei aproape 5 milioane de euro, destinați proiectului promenadei, iar imediat după licitație încep și lucrările în apropierea țărmului Mării Negre.

Lucrările pentru implementarea proiectului propus de edilul Nicolae Matei intră în linie dreaptă. Administrația de la malul mării a primit banii pentru finanțarea promenadei turistice din nordul orașului.

Faleza gîndită de primarul Nicolae Matei se întinde din zona plajei din Năvodari și ajunge pînă aproape de intrare în stațiunea Mamaia. 4 kilometri de promenadă pe malul mării, pentru turiștii dar și năvodărenii care vor să se bucure de priveliște. Vor păși pe dale de granit pe un drum vegheat de 600 de lampadare și se vor putea opri din loc în loc să admire peisajul de pe una din cele 900 de băncuțe de lemn. Nu vor lipsi nici foișoarele dar nici fîntînile arteziene. Primăria va preda ampasamentul firmei care va cîștiga licitația proiectului, iar lucrările efective la promenadă ar putea începe chiar la sfîrșitul lunii.Năvodari – 5 milioane de ero pentru promenadă

Administrația orașului Năvodari a reușit să obțină cei aproape 5 milioane de euro, destinați proiectului promenadei, iar imediat după licitație încep și lucrările în apropierea țărmului Mării Negre.

Lucrările pentru implementarea proiectului propus de edilul Nicolae Matei intră în linie dreaptă. Administrația de la malul mării a primit banii pentru finanțarea promenadei turistice din nordul orașului.Faleza gîndită de primarul Nicolae Matei se întinde din zona plajei din Năvodari și ajunge pînă aproape de intrare în stațiunea Mamaia. 4 kilometri de promenadă pe malul mării, pentru turiștii dar și năvodărenii care vor să se bucure de priveliște. Vor păși pe dale de granit pe un drum vegheat de 600 de lampadare și se vor putea opri din loc în loc să admire peisajul de pe una din cele 900 de băncuțe de lemn. Nu vor lipsi nici foișoarele dar nici fîntînile arteziene. Primăria va preda ampasamentul firmei care va cîștiga licitația proiectului, iar lucrările efective la promenadă ar putea începe chiar la sfîrșitul lunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.