Neversea NU se va organiza pe plaja Reyna. A fost mutat pe plaja Modern. Vor fi restricții de trafic O SĂPTĂMÂNĂ

Harta restricțiilor de circulație

Așa cum am pariat de acum câteva săptămâni, festivalul Neversea nu se va face pe plaja Reyna. Asta în ciuda afirmațiilor organizatorilor și primarului Constanței, Decebal Făgădău, că totul e în regulă și că fie s-au obținut avizele, fie se vor obține. Au mințit oamenii.

Organizatorii au anunțat și noul loc: plaja Modern. Au ținut însă să mintă încă o dată în comunicatul de presă prin care au anunțat noul loc, spunând că au avut loc în vedere trei plaje. În prima conferință de presă s-a spus clar că este vorba despre plaja Reyna.
Dacă plaja inițială avea 200.000 mp, aceasta are puțin peste 100.000 mp.

Accesul participanților se va face de pe plaja Modern, cu intrare prin Portului Turistic Tomis, de pe strada Lebedei, acolo unde vor fi amplasate punctele de preschimbare abonament/bilete pentru brățara de festival.

Pentru plaja Reyna, Apele Române nu și-au dat acordul pentru că a fost lărgită cu fonduri europene. Interesant este că și această plajă a fost extinsă cu fonduri europene, cu o porțiune mai mică, ce-i drept. Autoritățile trebuie să răspundă dacă este legal să blochezi accesul oamenilor la o plajă extinsă cu fonduri europene.

DOCUMENTE. Organizatorii Neversea ne-au dus cu zăhărelul

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a decis restricții de circulație auto în perioada 04.07.2017-10.07.2017 pe următoarele străzi :

 1. Strada Train cu Valea Portului
 2. Poarta 1
 3. Sensul Giratoriu Traian cu Termele Romane
 4. Strada Traian cu bulevardul Tomis
 5. Strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga
 6. Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân
 7. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan
 8. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal
 9. Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor
 10. Strada Bucovina cu Strada Eroilor
 11. Strada Yokohoma, Strada Salonic și Strada Belvedere.

Cei care ajung în Constanța cu mașina pot opta pentru cele două parcări în proximitatea festivalului: parcarea Centrului Expozițional Constanța și parcarea de pe Bulevardul Mamaia nr. 296, (fosta bază ONT).

Claudiu Palaz, vicepreședinte Consiliul Județean Constanța: „Nu există niciun protocol de colaborare între CJC și Neversea SRL”

Celor care nu au reușit să-și găsească încă un loc de cazare pentru festivalul NEVERSEA, organizatorii li se recomandă campingul GPM Camping de pe Bulevardul Mamaia Nord din Constanța, aflat la mare distanță de locul festivalului, campus care aparține milionarului Florin Cârstocea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.