Vama Veche are un nou simbol

vama veche

Intrarea în Vama Veche, dinspre Constanța (foto: Constanța 100%)

Stațiunea Vama Veche are un nou simbol.

Așa cum stațiunea Costinești, de exemplu, este cunoscută pentru obelisc, la fel Vama Veche a început să fie cunoscută pentru acest simbol.

Nu e nou, ci are cel puțin patru ani vechime. L-ați văzut cu siguranță, dacă ați fost în Vamă în ultimii ani, pentru că este amplasat chiar pe strada principală, la capătul dinspre plajă, chiar vizavi de Bolo Steak House.

Dacă v-ați gândit că este un monument creat de primărie, vă înșelați. Este o lucrare a naturii, nu a omului: o groapă de dimensiuni considerabile, în care mașinile își rup tot ce înseamnă direcție, dacă intră cu o viteză mai mare de câțiva kilometri pe oră.

Noaptea, groapa este o capcană și pentru turiști.

Groapa din Vama Veche, noul simbol al stațiunii

Groapa din Vama Veche, noul simbol al stațiunii

Groapa aceasta a devenit obiectiv turistic, altfel nu ne explicăm de ce Primăria Limanu, de care aparține Vama Veche, nu ia măsuri. Este adevărat, turiștii care ajung la „La Frontiera” nu trec musai prin ea (prietenii știu de ce). Să nu credeți că primarul Daniel Georgescu nu cunoaște problema. Nu ar avea cum să nu o cunoască, Vama Veche este un mic sătuc. Oamenii din zonă i-au atras atenția și au făcut demersuri pentru ca această groapă să fie asfaltată. De ani de zile, nu îi aude nimeni. Unii ar fi vrut să o asfalteze singuri, dar legea spune că nu au voie.

vama veche simbol

Groapa se află chiar pe mijlocul drumului

Noi, în calitate de turiști și iubitori de vamă, îi propunem primarului să organizeze un concurs de proiecte, dacă vrea să găsească un simbol al stațiunii, dar să asfalteze groapa. Un pas mic pentru primărie, un pas mare pentru turism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.