O mamă din Năvodari, terorizată de câinii fără stăpân. „Mi-am luat copilul în brațe să nu fie mușcat”

caini fara stapan Constanta

Câini fără stăpân (fotografie cu caracter demonstrativ)

O mamă din Năvodari este terorizată de câinii fără stăpân, despre care spune că au atacat-o, când avea copilul de mână, fără să le facă nimic.

Aceasta spune că i-a fost frică pentru copilul ei și pentru ea și întreabă, retoric, dacă trebuie să se întâmple o tragedie pentru ca cineva să ia măsuri.

Femeia a anunțat poliția.

Iată mesajul postat pe pagina de Facebook Orașul Năvodari.

„O sa devenim vreodata o tara civilizata? , sau un oras civilizat? Cand nu o sa mai fie caini maidanezi in strada?Am ajuns sa-mi fie frica sa ma duc la biserica duminica dimineata din cauza cainilor?????Am fost atacata azi dimineata in zona CP-uri de o haita de caini…cand m-au vazut cu copil mic au inceput sa devina agresivi fara sa le fac absolut nimic..va rog sa retineti…mergeam doar…mi-am luat copilul in brate sa nu fie muscat si am mers cu cainii la picioarele mele pana acasa… daca indrazneam sa maresc viteza, sareau la mine… avand in vedere gheata care este pe jos, Doamne fereste sa fii cazut..clar nu scapam… nu pot sa explic acum in cuvinte spaima cu care am mers…pana acasa…mi-a fost frica pt copilul meu in primul rand..daca era muscat de caini,cine raspundea de asta? E normal asa ceva? Trebuie sa se intample o tragedie in Orasul Navodari ca sa faceti ceva?? Chiar nu puteti sa faceti nimic in privinta cainilor maidanezi? Sa nu-mi raspunda “iubitorii de animale”, va rog! Am anuntat politia.., dar ma indoiesc ca nu vor mai fi caini maidanezi de azi inainte in orasul asta….”

Vă recomandăm și:

Câine împușcat în Costinești. Imagine șocantă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.