O tânără de 18 ani, prinsă beată la volan

soferita

Femei la volan (fotografie cu caracter demonstrativ)

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat o tânără, în vârstă de 18 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Medgidia, care a condus un autoturism neînmatriculat pe bulevardul Independenței, din municipiu.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 37 ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Cobadin, județul Constanța, având permisul reținut.

La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Alexandru Lăpușneanu, din localitatea 23 August, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *