OFICIAL. PSD Constanța, SPRIJIN TOTAL pentru Liviu Dragnea

psd constanta

PSD-iștii s-au întrunit în sala Casei de Cultură din Constanța (foto: Facebook/Aurelian Marin)

Astăzi, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, Partidul Social Democrat s-a reunit în cadrul Conferinței Județene Extraordinare pentru desemnarea celor 123 de delegați ce vor reprezenta PSD Constanța la Congresul Extraordinar din 10 martie de la București.

În cadrul evenimentului s-a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezoluție prin care social-democrații constănțeni își reafirmă încrederea și sprijinul total pentru președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Sprijinul acesta vine după ce doi foști miniștri în cadrul Guvernului Tudose, Felix Stroe și Mircea Dobre, au avut poziții pro Tudose și au vorbit despre „democratizarea” puterii de decizie din PSD, adaugand ca „premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia”. Detalii AICI.

Ulterior, președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, a transmis un mesaj de susținere a premierului Vasilica Viorica Dăncilă.

Iată declarația sa:

“Cu respect și bucurie, salut numirea în funcția de prim-ministru pentru prima dată în istoria României a unei femei! Nu întâmplător este vorba despre colega noastră, doamna Vasilica Viorica Dăncilă, membră cu ștate vechi în Partidul Social Democrat, reprezentanta României în Parlamentul European la al doilea mandat și, nu în ultimul rând, președinta Organizației de Femei Social Democrate.

Continuarea declarației o puteți citi AICI.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.