VIDEO. „Ovidius in love”, ultima reprezentație. Intrarea este gratuită

ovidius in love

Secvență din spectacolul Ovidius in love (foto: Marian Adochiței)

Teatrul de Stat îşi încheie spectacolele din acest an duminică, 17 decembrie,  cu  reprezentaţia gratuită ale piesei „Ovidius in Love”, regizat şi dramatizat de Alexander Hausvater după un roman de Marin Mincu.

Toate cele șase reprezentaţii de până acum s-au bucurat de un mare succes, publicul a umplut sala din Bulevardul Ferdinand 11 şi a fost din ce în ce mai entuziast, aplaudând minute în şir performanţa extraordinară a actorilor.

Distribuţia este alcătuită din: Constantin Florescu, Georgiana Mazilescu, Mara Opriș, Marian Adochiței, Georgiana Rusu, Cristi Osoloș, Laura Iordan Adrian, Florina Stănculeț, Laura Crăciun, Alina Manțu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Maria Teișanu, Norbert Boda, Robert Danci, Diana Vieriu, Diana Orezeanu, Iulia Mihalcea, Cristina Munteanu, Ionuț Rusu, Alexandru Medveghi, Teodor Marcu, Alexandru Iacov, Răzvan Radu.

Scenografia este realizată de Maria Miu, muzica este compusă de Mircea Kiraly, coregrafia este concepută de Lóránt András, iar light design-ul, de Lucian Moga. Asistent de regie, Maria Lupu.

Reprezentaţiile din weekend-ul care tocmai s-a încheiat au fost filmate de o echipă a Televiziunii Române, partener media în proiectul nostru, finanţat de Primăria Constanţa, iar imaginile vor intra în procesul de producţie urmând ca spectacolul „Ovidius in Love” să fie difuzat pe postul naţional public de televiziune la o dată pe care o vom anunţa ulterior.

Spectacolul începe la ora 19.00. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Tichetele de intrare pot fi obținute de la casieria teatrului.

Dacă dați click mai jos, puteți vedea o emisiune pe care am realizat-o, pentru Dobrogea TV, cu o parte din actorii pe care îi puteți vedea în „Ovidius in love”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.