Parapet de beton pe drumul dintre Valu lui Traian și Constanța

drumul dintre Valu lui Traian și Constanța

Accident pe drumul dintre Valu lui Traian și Constanța

Compania Națională de Administrare a infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) a luat o decizia care va salva multe vieți: va instala un parapet de beton pe drumul dintre Valu lui Traian și Constanța.

Drumul este cunoscut pentru desele accidente mortale, cauzate în special de șoferi care întorc încălcând linia dublă continuă.

„C.N.A.I.R. anunta ca luni, 29 ianuarie 2018,  vor demara lucrarile de montare a parapetului de beton, de  separare a fluxurilor  de trafic, pe zona mediana a drumului national DN3, intre km 252+950 – 256+000. Finalizarea acestor lucrari este estimata in circa 8-10 zile de la data inceperii lor, in functie de conditiile meteorologice”, au precizat reprezentanții companiei.

Conducatorii auto vor avea posibilitatea de a intoarce la km 254+000 – Nod Rutier A4 si la giratiile de la km 255+400, respectiv km 256+000 – intrare in municipiul Constanta.

One comment

  • camelia voineagu

    Sa vad cum se vor descurca autoritatile ,cand va veni zapada …Cred ca au luat in considerare si aceste aspecte .Se stie ca pe timpul iernii ,cand sunt caderi masive de zapada ,prima banda este impracticabila .(si jumatate din a doua ) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *