Patinoarul din parcarea VIVO Constanța se deschide pe 8 decembrie

auchan vivo constanta

Patinoarul din parcarea VIVO Constanța se deschide pe 8 decembrie, în parcarea complexului comercial, în zona intrării 2.

Anul acesta a fost pregătit un patinoar de dimensiuni olimpice, 1.800 de metri. Pasionații pot închiria patine sau pot veni cu cele de acasă, pe care au posibilitatea să și le ascută.

O sesiune de patinaj de o oră și jumătate costă 20 de lei de luni până joi și 25 de lei vineri, sâmbătă și duminică, iar costul de închiriere al patinelor este de 10 lei.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Vivo a pregătit Tombola Crăciunului, cu premii de peste 20.000 lei la care pot lua parte toți cei care cumpără de minimum 100 de lei pe același bon, în perioada 27 noiembrie – 23 decembrie, din oricare magazin al centrului comercial. Premiile constau în 30 de carduri cadou de câte 500 de lei și un card cadou de 5.000 de lei oferit ca mare premiu. Regulamentul este disponibil la Info Desk în VIVO! Constanța (intrarea 2) și pe www.vivo-constanta.com.

În plus, toți vizitatorii sunt invitați la următoarele evenimente speciale din această lună:

Târgul de Crăciun

Decorațiuni și jucării de sărbători, dulciuri și cozonaci, articole tradiționale, produse realizate manual, obiecte de artizanat și multe altele. Toate vor putea fi găsite la Târgul de Crăciun care se va desfășura pana pe 23 decembrie. Pe 21 decembrie, atmosfera de Crăciun va fi completată de un spectacol deosebit de muzică vieneză.

Cadouri pentru cei mici de Moș Nicolae

Anul acesta, VIVO! îl așteaptă pe Moș Nicolae. Cei mici își pot aduce ghetuțele în spațiul special amenajat în seara de 5 decembrie. A doua zi le vor găsi pline cu daruri.

Căsuța lui Moș Crăciun

Între 7 și 23 decembrie, cei mici se vor întâlni cu Moșul într-un decor de poveste unde pot să-i spună toate dorințele lor. De asemenea, pot vizita atelierele creative cu specific de Crăciun, după următorul program:

Ateliere de Creație: 7 – 14 Decembrie

Luni – Joi: 16:00 – 19:00, Vineri – Duminică: 16:00 – 20:00

Căsuța lui Moș Crăciun și Poșta Moșului: 14 – 23 Decembrie

Luni – Joi: 16:00 – 19:00, Vineri – Duminică: 16:00 – 20:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.