Patronatul pentru IMM-uri îl susține pe Valentin Vrabie la Primăria Medgidia

333

Echipa de specialisti in lobby a Patronatului Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta, in cadrul evenimentului de presa “Politicienii la raport” organizat vineri, 20 mai 2016 la Medgidia, a continuat prezentarea rezultatelor campaniei de advocacy, derulate pentru muncipiile: Constanta, Medgidia si Mangalia.

Invitatul conferintei de presa a fost candidatul la primaria muncipiului Medgidia, Valentin VRABIE, de altfel singurul candidat la primaria din localitate care a dat curs campaniei de advocacy derulata de Patronatul IMM Constanta, prezentandu-si proiectele pentru dezvoltarea si sutinerea mediului de afaceri local.

“La nivelul orasului Medgidia am identificat o serie de probleme, motiv pentru care deschiderea si dorinta mea de dezvoltare vor fi multiplicate. Voi depune toate eforturile pentru imbunatatirea relatiei dintre mediul de afaceri si administratia publica locala, investitorii fiind una din prioritatile mele ca viitor primar”, a declarat Valentin VRABIE.

La randul sau, presedintele Patronatului IMM Constanta, Iulian GROPOSILA a declarat:

“Pilonul central de dezvoltare comunitara este administratia publica locala. Noi, intreprinzatorii nu putem contribui la dezvoltarea cetatii, nu putem atrage fonduri europene in comunitate decat in parteneriat cu administratia publica locala. In egala masura, nici administratia publica nu poate sa dezvolte comunitatea fara o dezbatere publica si fara o legatura stransa cu mediul de afaceri local. Sustinem candidatura domnului Valentin VRABIE la primaria municipiului Medgidia avand convingerea ca expertiza noastra  in sustinerea si consolidarea imm-urilor va fi valorificata din plin de un primar care si-a aratat masura capacitatii manageriale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.