Pericol: mașină de gunoi pe interzis

polaris Strada Flămânda din municipiul Constanța este, cel puțin în jurul orei 8.00 dimineața, una dintre cele mai aglomerate din oraș. Sute de părinți își aduc la școala din zonă copiii cu mașina.

De luni bune, Poliția Rutieră a luat decizia – foarte bună – ca strada să fie cu sens unic. Așa s-a reușit fluidizarea, cât de cât, a traficului. Din păcate, mulți șoferi ignoră semnul de interzis.

Luni dimineață, în jurul orei 08.30, așa a făcut și o mașină de gunoi a Polaris M. Holding. A intrat pe interzis, deși în sens regulamentar circulau mai multe mașini. A înaintat câțiva zeci de metri și a făcut prima la dreapta, pe o alee. Nu a ridicat gunoi de pe strada Flămânda. Pur și simplu, șoferul nu a vrut să ocolească pe Poporului.  În momentul când i s-a atras atenția, printr-un scurt claxon, că este pe interzis, șoferul de la Polaris a dat semne vădite de nemulțumire.

Din fericire, de data aceasta nu s-a întâmplat niciun accident.

Atragem atenția însă Poliției Rutiere să monitorizeze zona mai atent și celor de la Polaris să își instruiască mai bine șoferii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.