PES Activists Constanța și-a ales conducerea

pes

După ce în urma cu câteva zile a fost aleasă structura județeană de conducere a Party Of European Socialists (PES) Activists România – Constanța, miercuri, 5 iulie, a fost aleasă și structura municipală de conducere.

Întrucat această organizație este integrată în structurile Partidului Social Democrat, atât la nivel central, cât și la nivel teritorial, noilor aleși le-au fost alături colegii de la PSD, OFSD, LTSD, TSD și LSSD Constanta.

Noua echipa coordonată de Jercan Andrei (președinte/coordonator municipal), din care fac parte Nencu ElenaMariela (secretar executiv), Pirvu Leonard (vicepreședinte), Iancu Radu Ștefan (vicepreședinte) și Grasu Gigi (vicepreședinte), și-a prezentat platforma program în cadrul alegerilor.

La eveniment au fost prezenți, printre alții, Lungoci Lucian, Secretar Executiv al PSD Constanța, Chisnoiu Paul, Președinte al Organizației Județene PES Constanta, Roșu Nicu, Președinte al Organizației Județene TSD Constanta, Petrescu Răzvan, prim-vicepreședinte al Organizației Județene PES Constanța, Prodan Ecaterina.

În prezent, în România există peste 10 000 de activişti în cadrul PES, care se implică la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi de simpatizanţi de stânga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *