PMP îi cere lui Decebal Făgădău rezilierea contractului cu Polaris M. Holding

Partidul Mișcarea Populară filiala Constanța, prin președintele, Claudiu-Iorga Palaz, solicită primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, rezilierea urgentă a contractului cu firma “Polaris M Holding”, pentru modul defectuos în care s-a efectuat deszăpezirea în municipiul Constanța.

”Este inadmisibil ca o firmă care se consideră cu experiență în domeniu, și care “a supt din banii publici”, ani la rând, fără să o întrebe cineva cum și-a făcut treaba, să lase municipiul Constanța într-un hal de nedescris, și să nu intervină pentru deszăpezirea și deblocare traficului, datorită zăpezii”, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele PMP, Claudiu Palaz.

Citiți și: În Constanța nu se face deszăpezire, ci relocare a zăpezii. O sugestie pentru Primăria Constanța și Polaris

”Cer de urgență primarului, Decebal Făgădău, rezilierea contractului cu firma “Polaris M Holding”, și totodată solicit să fie făcute publice, procesele verbale de constatare, întocmite pentru zonele în care firma “Polaris M Holding” a acționat pentru deszăpezire. Pentru ca procesele verbale să fie confruntate de către cetățeni, cu realitatea din teren, acest lucru trebuie făcut de urgență, acum! Nu după ce constănțenii nu vor mai putea să confrunte procesele verbale de deszăpezire ale firmei “Polaris M Holding”, cu realitatea din teren.

Fără acest mod de lucru, consider că plata facturilor se va face doar prin prezentarea unor hârtii fictive care nu corespund realității din teren.

În prima ședința de consiliu local, consilierii PMP, vor solicita pentru transparență și pentru interesul constănțenilor, ca aceste documente să fie puse la dispoziție, pentru a se verifica modul în care se vor face plățile către firma “Polaris M Holding”, firmă de casă a lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.