Polaris M Holding continuă campania „Curățăm Constanța noastră”, inițiată de Primăria Constanța

polaris

Angajatii Polaris M Holding au continuat astăzi, 24 aprilie, activitatile de maturat stradal, de ridicare a resturilor vegetale si a deșeurilor, în cadrul campaniei „Curățăm Constanța noastră”.

S-a acționat in urmatoarele locatii: str. Pelicanului, str. Renasterii, str. Nicolae Filimon, str. Panait Cerna , str. Maramures, str. Banu Mihalcea, zona Km. 4-5, bd. Aurel Vlaicu, str. Cumpenei, str. Primaverii, str. Soveja, str. Stefan Mihaileanu, str. Traian, str. Crisului, bd. Al . Lapusneanu, bd. Mamaia, str. Mircea cel Batran, str. Atelierelor, str. Olteniei, str. Avram Iancu. Pe bulevardul Tomis, zona falezei Cazino, zona Peninsulara si Portul Tomis se mentine curatenia trotuarelor prin aspirarea deseurilor.

In statiunea Mamaia se intreprind lucrari de degajare a nisipului, a resturilor vegetale de pe faleza, de spalare a carosabilului. S-au efectuat lucrari de igienizare a zonei de promenada din fata Cazinoului. De asemenea continua actiunile de salubrizare prin maturare, aspirare si ingienizare a spatiilor din jurul unitatilor hoteliere, in scopul pregatirii pentru primirea turistilor care-si vor petrece minivacanta 1 mai 2018 pe litoral. Autoritatile afirma ca statiunea Mamaia este curata, sigura si pregatita pentru evenimentele ce vor urma.

Agenti ai Politiei Locale, cu atribuții în domeniul protecției mediului, acționeaza în Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță pentru identificarea problemelor ce țin de colectarea și ridicarea gunoaielor depozitate necorespunzător, precum și de menținerea curățeniei în incinta proprietăților, a căilor de acces, a trotuarelor și a spațiilor verzi din jurul incintelor.

Autoritatile incurajeaza implicarea cetatenilor in activitatile de ecologizare a mediului inconjurator.
Fiecare dintre noi poate contribui la pastrarea unui oras curat!
Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul www.curatamconstantanoastra.ro”,
au precizat reprezentanți ai Polaris M Holding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.