Polaris M. Holding: „Fără susținerea cetățenilor acțiunile de salubrizare sunt ineficiente și nu-și vor atinge scopul pe termen lung”

polaris m holding

Gunoaie aruncate la întâmplare în orașul Constanța

In perioada 23-29 octombrie 2017, angajatii Polaris M Holding au continuat cu derularea actiunilor de igienizare in cadrul campaniei Curățăm Constanța Noastră.

Reprezentanții companiei au postat câteva zeci de imagini pe pagina oficială de Facebook.

„Din imaginile atasate putem observa, din nou, lipsa de respect pentru mediul inconjurator si obisnuinta cu care anumiti “cetateni” deterioreaza in mod sistematic imaginea orasului in care locuim. Mormane de deseuri aruncate in locuri neamenajate pentru depozitarea deseurilor: sticle de plastic, deseuri menajere, pungi, lazi, cutii din carton, echipamente electrice, etc., toate aceste deseuri aruncate la intamplare ofera spatiului public o panorama dezolanta si insalubra.
Succesul activitatii de salubrizare se bazeaza, in mare parte, pe sprijinul cetatenilor, asadar fara sustinerea acestora actiunile de salubrizare sunt ineficiente si nu-si vor atinge scopul pe termen lung.
Printr-un simplu exercitiu de creativitate putem transforma obiectele de care nu mai avem nevoie in altele noi, multifunctionale si estetice. Putem cauta diverse surse de inspiratie, precum sunt filmulete de pe youtube, iar in acest fel putem economisi bani si, in acelasi timp, putem proteja mediul de alte deseuri inutile.”, au precizat reprezentanții SC Polaris M Holding.

Obiectivul principal al campaniei Curățăm Constanța Noastră este de a responsabiliza locuitorii orasului Constanta, agentii economici, asociatiile de proprietari, voluntarii, institutiile publice sa initieze si sa participe la actiunile de curatenie care au loc in zonele in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.