Polițiștii locali nu dorm noaptea

politia locala constantaPoliția locală Constanța nu doarme noaptea. Angajații instituției au realizat, ieri, mai multe controale, în intervalul orar 23.00-03.00.

Politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala in colaborare cu reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica si jandarmi de la Gruparea Mobila de Jandarmi Tomis Constanta. Au verificat, impreuna, respectarea prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii si linistii publice, consumul produselor din tutun in spatiile publice inchise tip bar sau restaurant, precum si documentele legale de functionare.

Au fost efectuate un numar de trei verificari sonometrice in scopul stabilirii gradului de disconfort fonic al populatiei, generat de activitatea economica. Au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale in valoare de 1000 de lei si incheiate 8 note de constatare in domeniul activitatii comerciale si protectiei mediului. Au fost legitimate 8 persoane iar 3 au fost invitate la sediul Directiei Generale Politia Locala la o data ulterioara pentru verificarea documentelor solicitate de organele de control.

„Mentionam ca astfel de actiuni se vor desfasura periodic , in scopul prevenirii si combaterii incalcarii normelor legale in vigoare, precum si pentru asigurarea unui climat de ordine si liniste publica. Ca măsură preventivă, recomandam agentilor economici sa adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederile legale cu privire la desfasurarea activitatilor comerciale”, au precizat reprezentanții Poliției locale Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.