Primăria Constanța dorește să ne consulte prin intermediul unui link care nu funcționează

UPDATE. Primăria Constanța a revenit cu un link către Chestionarul privind Regulamentul de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța, un link funcțional, de data aceasta. Link-ul trimis inițial este greșit, iată-l pe cel corect:

https://goo.gl/forms/YImcFcI75hf9y3oC2 .

În cazul în care întâmpinați probleme în accesarea link-ului, el poate fi deschis și de pe site-ul Primăriei municipiului Constanța secțiunea Transparență decizională, spun reprezentanții instituției.

Nimeni nu și-a cerut scuze pentru greșeală.

 

Primăria Constanța ne invită pe noi, locuitorii orașului, să ne spunem părerea despre modul cum se va realiza accesul în zona peninsulară.

O inițiativă pe care o apreciem.

Iată ce spune, oficial, instituția.

Primăria municipiului Constanţa supune atenţiei constănţenilor Chestionarul privind Regulamentul de Acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța, în care sunt expuse principalele propuneri exprimate în cadrul dezbaterii publice organizate în data de 06.12.2017 cu privire la Regulamentul de acces în Zona Peninsulară.”

Tot reprezentanții primăriei conduse de Decebal Făgădău ne anunță că cetățenii interesați pot răspunde la întrebările din chestionar până la data de 16.02.2018 și ne lasă și adresa unui link: https://goo.gl/forms/YimcFcI75hf9y3oC2

 

Am încercat să accesăm linkul pentru a ne spune părerea. Surpriză: link-ul nu funcționează. În imagine puteți vedea eroarea care apare.  Am rugat câțiva prieteni să intre, eroarea este aceeași.

Rugăm pe această cale reprezentanții Primăriei Constanța să repare greșeala și le sugerăm ca, înainte de a anunța că locuitorii orașului pot face un anumit lucru, să se asigure că într-adevăr îl pot face. De promisiuni care nu sunt duse la îndeplinire sunt sigur că nu mai avem nevoie.

 

2 comments

 • Interesant
  Eu am intrat pe site-ul primăriei si merge
  Dar tu preferi sa te comporți tot timpul pe invers
  Halal

  • Constanta 100%

   Ia citește tu update-ul la articol si comenteaza dupa. Vezi ca sunt ambele link-uri acum, si cel gresit, si cel bun. Pe cel care nu era bun, chiar daca il accesai din Bucuresti, cum ai facut tu, nu functiona.
   In fine, primaria a fost receptiva si si-a reparat repede greseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *