Primăria Constanța și hotelierii au decis ce culoare vor avea stâlpii de iluminat din Mamaia

Mamaia

Stâlpii de iluminat din Mamaia vor fi vopsiți în bleu

Stațiunea Mamaia se pregătește pentru deschiderea sezonului estival, care va avea loc de 1 Mai.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, s-a întâlnit, pe 12 aprilie, cu peste 80 de agenți economici pentru a pune la punct ultimele detalii, în așa fel încât stațiunea să fie gata să își primească oaspeții în data de 27 aprilie, atunci când vor sosi primii turiști.

În cadrul întâlnirii s-a decis și ce culoare vor avea stâlpii de iluminat public din Mamaia: bleu.

Subiectul principal a fost legat de Campania „Curățăm Constanța Noastră”, program la care s-au alăturat și operatorii din turism din Mamaia, care au dat asigurări că până la sfârșitul lunii, faleza și spațiile din fața hotelurilor vor fi curățate. Echipele Primăriei au început deja lucrările de igienizare, a fost tunsă iarba și a fost adunat nisipul de pe faleză.

În zilele următoare vor fi reparate coșurile de gunoi, vor fi înlocuite băncile rupte de pe aleea de promenadă și vor fi vopsiți stâlpii de iluminat public.

Primarul Decebal Făgădău a făcut apel către agenții economici să lucreze în echipă astfel încât imaginea stațiunii să fie schimbată până la sosirea primilor turiști.

„Poliția Locală a intrat serios în haina de autoritate. Avem întâlniri cu dumneavoastră, cu Apele Române si de asemenea vom avea întalniri și cu toți cei care nu înțeleg demersul nostru, pentru că nu este vorba despre imaginea unui hotel, a unui restaurant sau a unui primar, ci este vorba despre imaginea noastră, a Constanței. Vreau să reușim împreună, în efortul de a schimba, în mai puțin de două săptămâni, fața stațiunii.”, a spus primarul D. Făgădău.

Aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor continua și în perioada următoare, astfel încât Mamaia și Constanța să fie pregătite pentru începerea sezonului estival, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.