Primăria Constanța vrea să angajeze ingineri la departamentul de Relații Publice

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unor posturi în cadrul Direcției Tehnologia Informației și Direcției Relații Publice.

Se caută un inspector clasa I, grad debutant, la Serviciul Centrul de Informare pentru cetățeni. Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea ştiinţe administrative, juridice, inginerești, comunicare și relații publice; cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel) atestate cu diplomă sau certificat de absolvire;

De asemenea, sunt disponibile două posturi de inspector clasa I, grad debutant, la Compartiment Relații publice.
Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea ştiinţe administrative, juridice, inginerești, comunicare și relații publice; cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel) atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Este cel puțin ciudată opțiunea celor care organizează concursul, de a accepta pentru un post de Relații Publice ingineri, dar de a exclude din start posibilitatea celor care au absolvit Filologie, de exemplu, să participe la concurs.

Opțiunea primăriei este cu atât mai ciudată cu cât, în martie 2017, primarul Decebal Făgădău declara că aproape toate instituţiile din Constanţa „sunt praf la comunicare”, inclusiv primăria Constanța.

„Vă dau o veste bună şi o veste proastă. Vestea bună este următoarea: aproape toate instituţiile din Constanţa sunt praf la comunicare, inclusiv Primăria, zero. Nu avem un departament de comunicare, deci oportunităţi, oau. Asta e vestea bună. Vestea proastă este că, uitându-mă cu atenţie la piaţa de jurnalism din Constanţa, constat că se află într-o degringoladă, nu se pot adapta transformării de la business sau manipulator de business al patronului, nu se pot adapta la transformarea print versus online, nu se pot adapta la spargerea limitelor din ceea ce era odinioară bine definit, radio era cu a lui, tv cu a lui, presa scrisă cu a lui, acum totul e multimedia”, spunea primarul Decebal Făgădău.

Revenind la concursuri. Dacă sunteți interesați, proba scrisă se va desfăşura în data de 09.02.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 13.02.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 08-29.01.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.