Primăria Cumpăna organizează o petrecere de Valentine’s Day

Primria cumpana    Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentate legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, în colaborare cu Asociaţia "Cumpăna Tinerilor", Asociaţia „Grupul Local de Tineret Cumpăna", Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu" organizează pentru cel de-al XVIII-lea an consecutiv o serie de activităţi cultural distractive dedicate tinerilor, cu prilejul zilei de „Valentine'sDay” Manifestările se vor desfăşură în sala de spectacole a Casei de Cultură din comuna Cumpăna, în ziua de miercuri, 14 februarie 2018 începând cu ora 18°°. Tinerii vor avea parte de multe surprize oferite de organizatori: concursuri interactive cu premii, concursuri de dans, concursuri de declaraţii de dragoste, nelipsitele căsătorii pentru 24 de ore, karaoke şi multe alte momente care să sporească atmosfera de antren şi care să aducă tinerilor un plus de voie bună.

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna, în colaborare cu Asociaţia “Cumpăna Tinerilor”, Asociaţia „Grupul Local de Tineret Cumpăna”, Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” organizează pentru cel de-al XVIII-lea an consecutiv o serie de activităţi cultural distractive dedicate tinerilor, cu prilejul zilei de „Valentine’sDay”.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a Casei de Cultură din comuna Cumpăna, în ziua de miercuri, 14 februarie 2018 începând cu ora 18.00.

Tinerii vor avea parte de multe surprize oferite de organizatori: concursuri interactive cu premii, concursuri de dans, concursuri de declaraţii de dragoste, nelipsitele căsătorii pentru 24 de ore, karaoke şi multe alte momente care să sporească atmosfera de antren şi care să aducă tinerilor un plus de voie bună.

Vă recomandăm și:

Mariana Gâju, primarul cu venituri de peste 11.000 de lei pe lună

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.