Primăria Murfatlar cheltuie aproape 80.000 de lei pentru zilele orașului

murfatlar

Primăria Murfatlar, condusă de Valentin Saghiu, PSD, și consiliul local au decis să plătească 78.943 de lei, TVA inclus, pentru a organiza zilele orașului.

În acest scop, a fost atribuit un contract firmei Iza Special Events, care, pentru suma menționată mai sus, se obligă să organizeze evenimentul.

Firma pune la dispoziția clientului următoarele servicii si prestatii artistice: scena 14 x 8 x 6m; sistem de sonorizare, sistem lumini, generator, promovare, recital Smiley, Alessia si Mariana Ionescu Capitanescu.

Zilele Orașului Murfatlar se vor organiza în data de 1 iulie.

Interesant este că Primăria Murfatlar spune că „organizarea evenimentului se doreste a fi o sustenabilitatea a proiectului “Dezvoltarea turismului, cresterea circulatiei turistice si dezvoltarea sustenabila a industriei turistice locale si regionale prin promovarea resurselor turistice ale orasului Murfatlar, creuzet de cultura,, istorie si frumuseti naturale dobrogene” COD SMIS 21244, selectat in cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013 si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.”

Precizăm că aceeași firmă a încheiat un contract cu Primăria Curtea de Argeș, cu o zi înainte de cel cu Murfatlar, pentru suma de 95.200 de lei. În acești bani intră însă trei zile de evenimente (7 – 9 iulie), scena, instalație de sunet și lumini, dar și concerte sau spectacole cu Gratiela Marineata, Trei Parale, Tica Lumanare, Ateliere Pontice, Truverii, Doina Bascovului, Doina Argesului, Petrica Matu Stoian, Iris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.