Primăria Ovidiu a acordat burse de merit elevilor de la Școala Gimnazială 2

burse primaria ovidiu

Un elev al Școlii numărul 2 din Ovidiu dă mână cu viceprimarul localității, Doru Cumpănașu, după ce i-a fost acordată bursa de merit (foto: Școala nr. 2 Ovidiu, via Facebook)

Primăria Ovidiu a acordat, marți, burse elevilor de la Școala Gimnazială nr. 2 din localitate.

Este pentru al treilea an consecutiv când elevii merituoși ai școlii primesc bursele de merit pentru rezultatele deosebite obținute în anul școlar 2016 – 2017.

În funcție de media obținută au fost acordate următoarele burse:

  • 200 lei/elev/an pentru media generală între 9 și 9,49 și nota 10 la purtare
  • 300 lei/elev/an pentru media generală între 9,50 si 9,99 și nota 10 la purtare
  • 500 lei/elev/an pentru generală 10 și nota 10 la purtare

Foști și actuali elevi au fost felicitați de directoarea Daniela Bîrsan, de viceprimarul Doru Cumpănașu Doru și de reprezentantul părinților, Aurel Semco.

„Mulțumim autorităților locale pentru implicare și susținerea demersului educativ!”, au transmis reprezentanții conducerii școlii.

Vă reamintim că, Primăria Ovidius s-a pregătit, ca în fiecare an, pentru sărbătorile de iarnă, cu o serie de acțiuni sociale menite să aducă bucurie în casele persoanelor nevoiașe și ale copiilor.

Cu ajutorul sponsorilor se vor oferi 1856 de pachete cadou pentru toti elevii din orasul Ovidiu si satele Poiana si Culmea de la gradinita inclusiv clasa a XII-a.

Detalii puteți afla aici:

Primăria Ovidiu s-a pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Iluminat festiv, cadouri pentru elevi și ajutoare pentru nevoiași

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *