Primarul Negoiță din Cernavodă plătește bani grei pentru spălatul mașinilor. Firma care a primit contractul nu avea niciun angajat în 2015

spalatorie autoScriam, recent, că Primăria Medgidia plătește peste 74.000 de lei pentru spălatul autovehiculelor care îi aparțin.

Deși am crezut inițiat că e o sumă destul de mare, se pare că m-am înșelat. Se poate mult mai mult.

Primăria Cernavodă, condusă de Liviu Negoiță, PNL, a acorda un contract pentru spălare mașinilor în valoare de 16.793 de lei, cu TVA inclus. Este un contract pe un an, acordat prin atribuire directă, care prevede nu mai puțin de 672 de spălări (a câte 21 de lei fără TVA fiecare spălare). Practic, două spălări pe zi, în fiecare zi, timp de un an.

Câștigătorul are sarcina de efectua spălări complete: interior, exterior și portbagaj.

Contractul a fost atribuit firmei Grand Miraj SRL, cu sediul în Cernavodă, pe strada Anghel Saligny. Din 2011 până în 2014 firma a avut cifră de afaceri zero, dar a raportat pierderi de 126.103 lei, potrivit vrăjitorul.eu. În 2015 cifra de afaceri a fost de 83.655 de lei, iar profitul de 33.356 de lei. Între 2011 și 2015 firma nu a avut niciun angajat.

Firma a fost înființată în 2008 de către Valica Gheorghe Paul Suraj, asociat unic și administrator. Activitatea principală este transportul cu taxiuri.

La începutul acestei luni, liberalul Negoiță a organizat un spectacol cu ocazia ”Zilei Internaționale a Romilor”, la care au cântat maneliști celebri, cap de afiș fiind Vali Vijelie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.