Protecția Consumatorilor Constanța are un nou număr de telefon la care puteți suna 24 de ore din 24

horia constantinescu

Horia Constantinescu, comisar șef CJPC

Protecția Consumatorilor are un nou număr de telefon la care puteți suna 24 de ore din 24.

Este vorba despre numărul 0753222222, care poate fi apelat de turiștii de pe litoral, dar și de consumatorii din municipiul și județul Constanța.

„Echipa „Fly Team” va asigura, cu celeritate, intervenția în cazurile deosebite”, a declarat Horia Constantinescu, comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

De altfel, la telefon va răspunde chiar Horia Constantinescu.

Numărul de telefon funcționează din data de 11 august 2017, prin decizia șefului ANPC, Bogdan Pandelică.

One comment

  • Popa Catanutza

    Domnule Horia Constantinescu, sa nu va lasati intimidat. Daca aveti chemarea de a face bine poporului, oamenilor, noua constantenilor, mergeti inainte. Am ajuns in halul acesta pentruca nu mai avem lideri, nu mai avem oameni de curaj si actiune. Vad in Dumneavoastra un om puternic, un lider. Suntem alaturi de Dumneavoastra! Va rugam sa va indreptati atentia inspre puzderia de antene “moartea lenta” ce se inalta pe cladirile din jurul parcului din Tomis 2. Administratorii de asociatii de locatari, abuzivi si lacomi, atenteaza la viata copiilor, batranilor, sanatatii adultilor si la buzunarul lor. Va rog sa-i bagati cu nasul in mizeriile lor. Banuiesc ca aceste antene au in ele o doza mare de coruptie. Va rog, indreptati-va atentia si asupra acestor nenorociri care ne fac viata, neviata! Sa traiti, sa fiti tare si hotarat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.