PSD Constanța a invitat 50 de studenți în Parlamentul României

La invitația Grupului Parlamentar PSD Constanța, 50 de studenți ai Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” au vizitat, la începutul acestei săptămâni, Parlamentul României.

Deputații George Vișan, Cristina Dumitrache și Radu Babuș, împreună cu senatorii Ștefan Mihu și Tit-Liviu Brăiloiu, au petrecut câteva ore în compania tinerilor, au răspuns întrebărilor acestora și i-au însoțit pe tot parcursul vizitei.

Mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc pe acești studenți constănțeni, interesați de ceea ce înseamnă procesul legislativ. Sper că ei sunt cei care vor reprezenta viitoarea clasă politică, a declarat deputatul George Vișan.

Cei 50 de tineri au participat la ședințele de plen, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.

Am fost foarte plăcut surprins de discuțiile pe care le-am avut împreună cu ei și consider că trebuie să organizăm astfel de vizite pentru un număr cât mai mare de studenți din toate universitățile constănțene”, a completat senatorul Ștefan Mihu.

Pe întreg parcursul acestei „ore deschise”, grupul de studenți a fost coordonat de conf. univ. dr Marioara Cojoc și lect. univ. dr. Răzvan Victor Pantelimon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.