Restricții de circulație de Bobotează

boboteaza

Bobotează, 2016. Traficul în zona peninsulară este blocat de procesiunea religioasă (foto: Constanța 100%, 6 ianuarie 2016)

Primăria Municipiului Constanța anunță constănțenii că pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor prilejuite de Bobotează circulația autovehiculelor în zona peninsulară va fi restricționată după cum urmează:

  • începând cu data de 04.01.2018, ora 18:00, şi până în data de 06.01.2018, ora 14:00, pe str. Arhiepiscopiei, pe tronsonul delimitat de str. Prof. Ion Cantacuzino şi b-dul Regina Elisabeta va fi amenajat un perimetru de siguranță în interiorul căruia se va interzice accesul, oprirea, parcarea şi staționarea autovehiculelor neautorizate;
  • începând cu data de 05.01.2018, cu ora 16:00, se va interzice oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe b-dul Regina Elisabeta (zona cuprinsă între Poarta 1 și Acvariu);

Primăria Constanța recomandă participanților la eveniment utilizarea parcărilor special amenajate de la Poarta1, Judecătoria Constanța și Portul turistic Tomis.

Toate aceste măsuri au fost luate pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, fără evenimente neplăcute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.