Robert Turcescu a aflat câți bani se strâng din taxa de pod de la Fetești

rovinieta fetesti cernavoda trecere pod

Robert Turcescu a aflat câți bani se strâng din taxa de pod de la Fetești și se întreabă unde se duc acești bani.

„Aproape 100 de milioane de lei (deci peste 20 de milioane de Euro!) a adunat CNADNR numai in anul 2016 din celebra “taxa de pod” de la Fetesti! Ce fac ei cu acesti bani? Pai, dupa cum mi-a raspuns fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, nimeni nu stie: intra intr-o oala comuna din care zice-se ca se proiecteaza, se construiesc, se repara si se modernizeaza drumuri de interes national.
De la an la an insa, “autostrada” A2 e din ce in ce mai deteriorata, accidentele grave pe aceasta artera rutiera sint din ce in ce mai numeroase, iar pe timp de iarna A2 este prima autostrada blocata din cauza viscolului. Si asta pentru ca A2 n-a fost niciodata o autostrada in adevaratul sens al cuvintului: n-are panouri de protectie impotriva viscolului, n-are afisaje electronice functionale, n-are telefoane de urgenta si cite si mai cite.
Din taxa de pod de la Fetesti s-au adunat in ultimii ani sute de milioane de euro. In autostrada A2 e clar ca n-au fost investiti. Si atunci, ce fac astia de la CNADNR cu banii? Dincolo de salariile fabuloase pe care le incaseaza…”, a spus deputatul PMP de Constanța.

O precizare. Compania nu se mai numește CNADNR, cum scrie Robert Turcescu, ci CNAIR (Compania Naționașă de Administrare a Infrastructurii Rutiere).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.