Se inaugurează Centrul „Jean Constantin”. Programul primelor activități

centrul jean constantin

Interiorul Centrului Jean Constantin (foto: Facebook)

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța va fi inaugurat vineri, 20 aprilie 2018, cu o întârziere de circa trei ani.

Reabilitarea centrului a fost un proiect cu finantare europeana derulat in perioada 01.04.2013- 01.11.2016, valoarea totata a lucrarilor fiind de aproximativ 9,5 milioane lei. Proiectul a avut ca obiectiv reabilitarea si modernizarea cladirii fostului cinematograf Republica si dotarea centrului cu mobilier adecvat, dar si echipamente specifice.

Consiliul Județean Constanța a anunțat și care sunt primele evenimente programate aici.

VINERI 20 aprilie 2018

ora 11.00

Inaugurare Centrul Multifunctional pentru Tineret “Jean Constantin” : prezentare proiect si dotari actuale, expozitie de fotografie “ Cinematograful Republica – trecut si prezent”, ceremonie dezvelire bust “JEAN CONSTANTIN”, proiectie film documentar

SAMBATA 21 aprilie 2018

ora 11.00

Intalnire ONG-uri reprezentante ale tinerilor din judetul Constanta cu reprezentantii Consiliului Judetean Constanta

ora 13.00

Spectacol prezentat de elevii Liceului de Arte “ Regina Maria”, clasele de actorie. “Hamlet”, spectacol prezentat in cadrul Olimpiadei Nationale organizat de Liceul de Arte in colaborare cu Inspectoratul Judetean Scoalar Constanta

Duminica 22 aprilie 2018

Ora 11.00 – Expozitie de fotografie organizata de Centrul Cultural Theodor Burada cu lucrari ale elevilor centrului

Ora 13.00 – Proiectie de film documentar –artistic “Ovidius”, film realizat pentru a celebra 50 de ani de la infratirea oraselor Constanta si Sulmona. Este filmat in 3 tari , cu peste 600 de ore de filmare, “Ovidius” a fost un real succes atunci cand a fost difuzat in strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.