Se schimbă semafoarele din municipiul Constanța. Culoarea galben intermitent pentru dreapta se modifică

semafor constantaPrimăria municipiului Constanța a demarat procedura de înlocuire a semafoarelor care indicau posibilitatea de a vira la dreapta. Astfel, culoarea galben intermitent devine verde intermitent.

Primul semafor a fost montat astăzi la intersecția b-dului Tomis cu str. Tulcei.

Conform prevederilor Codului Rutier, acest model de semafor va fi montat în toate intersecțiile din municipiul Constanța.

6 comments

 • Cand vor fi montate secundarele sau temporizatoarele înapoi in intersecții!??

 • Cea mai proasta semaforizare din Europa este la Constanta, iar cea mai idioata reglementare a traficului stradal din lume tot in Constanta este.

 • Gelu Tembelu

  Au gasit de unde sa fure bani. Suntem un oras plin de prosti daca toleram acest hot sa isi bata joc de noi. Fuie Magadau !!

 • De ce nu se schimba semaforizarea la intersecția str Tulcei cu bd Tomis ? Se produc foarte foarte multe accidente acolo !!
  Sa se faca semaforizarea asa cum funcționează acum la intersecția bd Mamaia cu str Soveja !!

 • pentru idiotii care nu au iesit din romania decat pana la bulgari… aflati ca din ungaria pana in africa…semafoarele sunt sincronizate sa nu stai la semafor din 50 in 50 de metrii. hotii sunt mereu pusi pe furat… normal ca se fura, daca exista pedeapsa capitala pt furt din avutia statului, trebuia sa importam politicieni primari consilieri din Suedia

  • Semafoare cu comanda din buton,cum au mai fost,foarte puține,in Constanta,dar sunt de zeci de ani in lumea civilizata,de ce nu se instalează la trecerile de pietoni? Accidentele s_ar reduce semnificativ! Amenajarea intersecțiilor,in așa fel încât virajul la stânga sa fie făcut mai larg,fara trecerea pe contrasens prin botul celor ce așteaptă pe partea stânga,ar fi alta dovada ca ne civilizam. Staționarea pe banda a doua,este copiata din comportamentul la volan al analfabetilor! Sunt multe,dar “e grele” de făcut pentru e_dili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.