Semnalul Digi Mobil a dispărut în unele zone ale orașului Constanța

Semnalul Digi Mobil a dispărut în unele zone ale municipiului Constanța. Mai mulți abonați ai companiei spun că telefoanele pe care le dețin nu mai funcționează în interiorul locuințelor.

Practic, semnalul nu este suficient pentru a putea purta o convorbire. Ba mai mult, de multe ori telefoanele nu mai au deloc semnal, cei care îi sună primind mesajul că abonatul nu se află în aria de acoperire. Ne-a fost semnalat acest lucru de mai mulți locuitori din cartierul constănțean Coiciu. Pentru a putea vorbi la mobil, abonații trebuie să se îmbrace corespunzător și să iasă în curți sau pe stradă, unde semnalul este suficient. Exact ca în perioadele de început ale telefoniei GSM, când, la sate, oamenii trebuie să se urce în pod sau să ducă pe cel mai înalt deal pentru a liniuță sau două de semnal.

Problema a apărut de câteva săptămâni. Înainte, telefoanele funcționau fără probleme.

Abonații au făcut reclamații oficiale, în scris, la sediul operatorului de telefonie mobilă.

„Ni s-a spus că e o problemă cu un releu, că ar trebui să monteze unul nou. Am întrebat cât durează, ni s-a răspuns că nu se știe. Ar putea fi o chestiune de o lună sau de cinci ani, nimeni nu știe”, ne-a spus un abonat care întâmpină această problemă.

Operatorii de la call center nu s-au arătat impresionați nici de decizia abonaților de a trece la altă rețea, care pare singura modalitate rapidă și viabilă pentru ca și constănțenii din Coiciu, care au abonamente la Digi Mobil, să-și poată folosi telefoanele fără a fi nevoiți să iasă în stradă.

2 comments

  • Oprescu C-tin

    Si in Medeea se intampla la fel…

  • Si in tomis nord la fel…. oferta de abonament buna, semnal si internet prost…
    Am probleme de un an si tot nu se rezolva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.