Simona Halep: „Constanța este un oraș minunat.” Vrea să nască aici

Simona Halep, locul I WTA, a învis-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-1, pe chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, calificându-se pentru a patra oară în ultimii cinci ani în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Jurnaliștii americani nu au ratat ocazia de a-i pune câteva întrebări campioanei noastre. Halep a fost chestionată despre oraşul ei natal și, printre frumoasele declarații, a făcut și un anunț surprinzător:

“Toţi jucătorii mari de tenis din România sunt din Constanţa. Tecău, numărul unu în lume la dublu, Pavel, care a fost la un moment dat pe 13 în lume. Preşedintele Federaţiei de Tenis e constănţean. Toţi suntem din acel oraş, e un oraş minunat. De asemenea, voi naşte în Constanţa, aşa că sper să fie ceva special în apa de acolo. Cine ştie, poate va fi un campion în tenis”, a mărturisit Simona.

Simona Halep este cetățean de onoare al municipiului Constanța din iunie 2014. A făcut și mai multe investiții aici, printre care se numără o casă și o cafenea.

Recent, primarul Constanței spunea că lucrurile merg mai bine în Cluj, decât în Constanța, pentru că oamenii de acolo își vorbesc de bine orașul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.