Șoferul vinovat de accidentul de pe bd. Aurel Vlaicu nu avea permis

accident
Avem detalii despre cum s-a întâmplat accidentul de pe bd. Aurel Vlaicu, soldat cu cinci victime, dintre care un copil de 13 ani, care este în comă.
Accidentul s-a produs la ora 21.40, când G.C.-R., în vârstă de 27 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, dinspre podul IPMC catre strada Cumpenei, iar la intersectia cu strada Petre Poni a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment in care a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat avarierea grava a autoturismului Mazda, care s-a rupt in două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.

După producerea accidentului, conducătorul autozurismului Mazda a plecat de la locul producerii accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu de unde a chemat un echipaj de ambulanţă.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a doi bărbati, vătămarea corporală uşoară a unui alt barbat, toţi pasageri în autoturismul condus de G.C.-R., vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto G.C.-R.,precum şi vătămarea corporală uşoară a celor doi barbati aflati pe trotuar.
Ambii conducători auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.