Spitalul Județean Constanța răspunde acuzațiilor aduse de cântăreața Alexandra Stan

alexandra stan

Reprezentanții ai conducerii Spitalului Județean Constanța au oferit astăzi, într-o conferință de presă, un punct de vedere referitor la acuzațiile aduse de cântăreața Alexandra Stan. (detalii AICI).

„Ne-am simțit obligați să ne sesizăm și să facem o anchetă internă, să vedem despre ce este vorba. Am solicitat și punctul de vedere al medicului șef de secție și m-am simțit obligat să vorbesc și cu pacientul despre care este vorba, care pacientul mi-a spus că nu există o astfel de situație. El nu a reclamat nimic și nu are nimic de reclamat. I-am spus că sunt interesat de orice aspect negativ care i s-a întâmplat pentru a-l putea remedia. Este primul pas și mi se pare normal. În principiu, actuala conducere este interesată de creșterea în permanență a calității actului medical și a siguranței pacientului. Este ideea centrală a tot ceea ce facem noi aici. Pacientul mi-a spus că nu are nimic de reclamat. În ceea ce privește curățenia, ea se face la zi, dezinsecția se face la zi. Sunt secții renovate complet care sunt la standarde europene vizavi de infrastructură și tot ce ține de actul medical, și sunt secții care nu au fost complet renovate. Facem în continuare eforturi pentru ca calitatea actului medical să fie asigurată. Am schimbat uși în secțiile nerenovate, mobiliere, paturi. Analizăm orice sesizare scrisă de orice fel din partea pacienților noștri. Ne interesează foarte mult să le oferim ceea ce ei își doresc. Nu a fost o sesizare scrisă. A fost un articol din presă de care am luat act și orice cerere scrisă o analizăm și vedem despre ce este vorba, și îi dăm răspuns”, a spus Bogdan Obadă, director medical al SCJU.

One comment

  • Ipocrizie la nivel maxim. Normal ca iti cer bani pentru orice. Sa vedeti cum este cand cer bani si pentru ce nu au facut . hai sa fim seriosi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.